- współpraca z działem marketingu i sprzedaży przy strategii wprowadzenia produktu na rynek,
- dobór surowców i składników zapewniających wysoką jakość i konkurencyjność produktu,
- tworzenie dokumentacji specyfikacji produktów,
- współpraca z dostawcami surowców i opakowań,
- nadzór nad procesami technologicznymi oraz ich optymalizacja,
- bieżące monitorowanie zgodności produkcji z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego,
- szkolenia personelu z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz przepisów prawa żywnościowego,
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
- udział w audytach zewnętrznych i kontrolach,
- tworzenie dokumentacji systemu zarzadzania jakością i bezpieczeństwem żywności, opracowanie specyfikacji,
- udział w procesach jakościowych, takich jak: działania korygująco - naprawcze, kontrola zmian, przegląd jakości produktów, reklamacje,
- rozwijanie kultury bezpieczeństwa żywności
StPr/25/0476
data rozpoczęcia pracy od 06.10.2025
wynagrodzenie od od 5 000 PLN