Nr oferty: StPr/25/0476Dodane przez: LEVANT FOODS Sp z o.o.
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Przemysłowa 5B, 62-300 Września, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskie |
: | - współpraca z działem marketingu i sprzedaży przy strategii wprowadzenia produktu na rynek, - dobór surowców i składników zapewniających wysoką jakość i konkurencyjność produktu, - tworzenie dokumentacji specyfikacji produktów, - współpraca z dostawcami surowców i opakowań, - nadzór nad procesami technologicznymi oraz ich optymalizacja, - bieżące monitorowanie zgodności produkcji z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego, - szkolenia personelu z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz przepisów prawa żywnościowego, - przeprowadzanie audytów wewnętrznych, - udział w audytach zewnętrznych i kontrolach, - tworzenie sokumentacji systemu zarzadzania jakością i bezpieczeństwem żywności, opracowanie specyfikacji, - udział w procesach jakościowych, takich jak: działania korygująco - naprawcze, kontrola zmian, przegląd jakości produktów, reklamacje, - rozwijanie kultury bezpieczeństwa żywności |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas nieokreślony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 06.10.2025 |
: | od 5 000 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | LEVANT FOODS Sp z o.o. |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Smoluchowskiego 11a, 60-179 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie |
Osoba do kontaktu: | Tomasz Jakubowski |
Numer telefonu: | |
E-mail: | |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | CV |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |