- współpraca z działem marketingu i sprzedaży przy strategii wprowadzenia produktu na rynek, 
- dobór surowców i składników zapewniających wysoką jakość i konkurencyjność produktu, 
- tworzenie dokumentacji specyfikacji produktów,
- współpraca z dostawcami surowców i opakowań, 
- nadzór nad procesami technologicznymi oraz ich optymalizacja, 
- bieżące monitorowanie zgodności produkcji z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego, 
- szkolenia personelu z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz przepisów prawa żywnościowego, 
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych, 
- udział w audytach zewnętrznych i kontrolach, 
- tworzenie dokumentacji systemu zarzadzania jakością i bezpieczeństwem żywności, opracowanie specyfikacji, 
- udział w procesach jakościowych, takich jak: działania korygująco - naprawcze, kontrola zmian, przegląd jakości produktów, reklamacje, 
- rozwijanie kultury bezpieczeństwa żywności 
		StPr/25/0476
		data rozpoczęcia pracy od 06.10.2025
		wynagrodzenie od od 5 000 PLN