Zadania:
• obsługa klientów przy ladzie mięsnej
• dbanie o prawidłową jakość i ekspozycję towarów
• dbanie o czystość w miejscu pracy
Wymagania:
• dyspozycyjność
• zaangażowanie
• aktualna książeczka sanepidowska lub zaświadczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
• podstawowa znajomość elementów mięsa
Zadania:
• obsługa Klienta na sali sprzedaży
• obsługa kasy fiskalnej
• dbanie o prawidłową jakość i ekspozycję towarów
• prace porządkowe
Wymagania:
• dyspozycyjność do pracy w systemie dwuzmianowym
• ważne badania sanitarne
Samodzielna obsługa oraz kontrola nieruchomości Wspólnot Mieszkaniowych, współpraca z firmami zewnętrznymi, świadczącymi usługi na rzecz zarządzanych nieruchomości, obsługa i prowadzenie zebrań Wspólnot Mieszkaniowych, kontrola terminowości i jakości wykonywanych sług w obiekcie